søndag den 19. februar 2012

Anmeldelse: "The woman in black"


Undskylder MEGET for den manglende blogning her på det seneste... jeg har simpelthen haft så travlt her i vinterferien + at både min computer og mobil er smadret, hvilket ikke ligefrem hjælper på det :/ men jeg lover, at der kommer en masse nye indlæg snart! :)

Jeg var i går i biografen med min mor og søster for at se gyseren "The woman in black" med Daniel Radcliffe aka. Harry Potter i hovedrollen. Filmen omhandler den unge advokat, Arthur, som bliver tvunget til at rejse til den fjerntliggende landsby Crythin Gifford, hvor han skal ordne en afdød kvindes testamente. Han begynder snart at opdage mørke hemmeligheder i landsbybeboernes fortid. Stedet gør Arthur utilpas, og den ubehagelige fornemmelse bliver kraftigt forstærket, da han får et glimt af en mystisk kvinde klædt i sort og mange ubehagelige sandheder dukker op.

Det bedste ved filmen er skuespillet, specielt Daniel Radcliffes præstation, og selve filmens miljø. Selv synes jeg ikke, at den er speciel uhyggelig(trods jeg elsker gysere, har jeg aldrig set en, som gjorde mig bange, så det kan nok være uenighed, hvorvidt den er uhyggelig eller ej), men de såkaldte "chok-scener" virker nu okay. Handlingen er god - men set lignende mange gange før.......Så alt i alt - en vellykket film, som klart kan anbefales, hvis man er til det klassiske gys. Vil give den 4 ud af 6 stjerner.

Trailer: klik her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar