lørdag den 3. marts 2012

Nyt kamera - hjælp!Jeg vil nu ENDELIG købe et spejlreflekskamera, hvilket jeg længe har drømt om! - jeg har kigget meget på dette Canon EOS 550D...

Er der nogle, som har gode erfaringer med det? :)

7 kommentarer:

 1. min veninde har det og er super glad for det! Jeg har selv lillesøsteren (canon EOS 500D) og det er jeg også rigtig glad for :-)

  xoxo
  ditteblom.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Okay, tak for svaret, Ditte ;-)

  Xoxo
  Ida

  SvarSlet
 3. Bare et lille tip; du skal købe 600D'eren. Det er stort set den samme som 550D'eren, men den har nogle forbedringer. Så 600D'eren er storesøsteren til 550D'eren. Der er ikke så meget forskel på prisen, så jeg vil råde dig til at købe 600D'eren ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg har mange veninder, som er super glade for deres spejlreflekskameraer, så jeg er sikker på at du vil blive rigtig glad for det :-)
  Btw - Rigtig fin blog! Er nu blevet fast læser. Måske vil du gengælde, hvis min blog falder i din smag?

  Knus Julie
  www.juliehelmark.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Tak for de gode råd!

  Mange tak, Julie - jeg kigger self. forbi ;)

  SvarSlet
 6. Hej. Jeg har præcis det kamera dér, og jeg synes det er fantastisk! Det tager de fedeste billeder og lyset og farverne er bare helt perfekt. Det er min bedsteste gode ven ;-)

  Har forresten kigget forbi din blog en del her på det seneste, og jeg synes bare at den er så hyggelig at læse. Har du lyst til at tage et kig på min(e) også? Du er mere end velkommen! Vi kan følges :-)
  God vind. Emilie :-)

  http://milledam.blogspot.com/
  http://acheapfashionlifeplaese.blogspot.com/

  SvarSlet
 7. Tusind tak, Emilie - både for din mening om kameraet og din ros til bloggen! :) Selvfølgelig kigger jeg også forbi din ;)

  Xoxo

  SvarSlet